پخش زنده
امروز: -
در ۲۰ استخر ذخیره آب کشاورزی شهرستان بهار ۵ هزار قطعه بچه ماهی کپور رهاسازی شد که با این اقدام بر اساس پیشبینی در پایان فصل برداشت، ۱۰ تن به تولید ماهی این شهرستان اضافه میشود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهادکشاورزی استان همدان گفت:۶۰۰ واحد آبزی پروری خُرد و بزرگ در این استان دارای فعالیت هستند که از این تعداد ۷۵ واحد به واحدهای آبزی پروری ماهیان زینتی و ۵۵۰ واحد به واحدهای پرورش ماهی گرمابی و سردآبی اختصاص دارد.
احمد بختیاری با بیان اینکه براساس آخرین آمار سال ۱۴۰۱ میزان تولیدات آبزی پروری استان همدان در سطح واحدهای گرمابی و سردآبی در حدود ۶۵۰۰ تن بوده است، افزود: میزان تولید ماهی گرمابی و سردآبی شهرستان بهار در سال گذشته ۳۵۰ تن بوده که براساس پیش بینی این میزان در سال جاری به ۴۰۰ تن افزایش خواهد داشت.
او با تأکید بر اینکه در استان همدان در همه شهرستانها امکان پرورش ماهی وجود دارد، تصریح کرد: در شهرستان نهاوند که دارای آب، سراب و رودخانه است، پرورش دهندگان ماهی در این شهرستان بیشتر به صورت مزارع پرورش ماهی فعالیت دارند و در مابقی شهرستانهای استان همدان از جمله شهرستان بهار در واقع استخر دومنظوره که مجاور چاههای آب هستند، به صورت فصلی امکان پرورش ماهی وجود دارد.
مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهادکشاورزی استان همدان بیشتر استخرهای پرورش ماهی شهرستان بهار را از نوع خاکی و سیمانی و قابل استفاده در پرورش ماهی قزل آلا و ماهی کپور دانست و گفت: شهرستان بهار در تولید ماهی زینتی با تولید سالانه ۴۰۰ هزار قطعه رتبه سوم و در تولید ماهی گرمابی و سردابی رتبه پنجم استان را در بین شهرستانهای استان داراست.
احمد بختیاری ایجاد اشتغال، افزایش تولید، افزایش سرانه مصرف، افزایش محصولات زراعی و جلوگیری از مهاجرت روستائیان را از مزایای پرورش ماهی در استخرهای دومنظوره بیان کرد.